INOVYS 2 - E

Scaun cu rotile special cu mai multe poziții cu reglare automată.


Un element important în situația unui pacient cu paralizie a patru sau trei membre este asigurarea unei îngrijiri corespunzătoare și prevenirea apariției de leziuni la nivelul pielii, în special a formării [AC1] escarelor. În îngrijirea unui pacient culcat, este important să acordați o atenție specială schimbărilor frecvente de poziție, care vă vor permite să eliberați acele părți ale corpului care sunt cel mai expuse la formarea escarelor.

Menținerea poziției ideale a pacientului în scaunul cu rotile INOVYS 2-E a devenit acum mai ușoară și nu necesită apelarea la îngrijitori. Utilizatorul poate regla în mod independent unghiul spătarului și al scaunului cu ajutorul telecomenzii.

Ceilalți parametri ai scaunului cu rotile pot fi, de asemenea, ajustați la cerințele individuale ale pacientului. Un aspect interesant este reprezentat de tetieră, care poate fi poziționată în diferite [AC2] feluri, aceasta putând fi atât rotită cât și poziționată orizontal. Adâncimea scaunului este, de asemenea, reglabilă fără probleme. Pentru persoanele care folosesc scaunul cu rotile pe timp  de iarnă afară și au nevoie de haine mai groase, scaunul are opțiunea standard de a lărgire a șezutului. Este dotat în mod standard cu tapițerie ortopedică Contur realizată din DARTEX, care garantează stabilitate și un confort excelent. Acest scaun cu rotile este o soluție ideală pentru persoanele care au suferit un accident vascular cerebral, care suferă de paralizie a patru sau trei membre și persoane care suferă de SM (scleroză multiplă). Acesta garantează cel mai înalt confort și cea mai mare siguranță.

Scaunul cu rotile standard este dotat cu tapițerie cu tip Contur - o garanție a stabilității corespunzătoare a torsului și pelvisului, precum și a unui confort ridicat. Dacă utilizatorul dorește să folosească o pernă antidecubit, atunci perna standard  cu care este dotat scaunul poate fi schimbată cu perna antidecubit.

Persoanele afectate de pareză și tetraplegie, cu deformări ale coloanei vertebrale necesită un echipament special. Pe lângă posibilitatea de a schimba poziția scaunului, aveți nevoie și de un sistem pentru a stabiliza, a sprijini și a decomprima coloana vertebrală. Oferim astfel de suport specializat, sub forma ortezei specializate pentru tors TARTA, a cărei formă poate fi modelată într-un mod care stabilizează cel mai bine torsul și decomprimă coloana vertebrală a persoanelor diagnosticate cu scolioză. Vă propunem, de asemenea, un corset special realizat pe baza tehnologiei de vidare STABILO. Suprafața și forma unui astfel de corset sunt disponibile la alegere.

Scaunul cu rotile poate fi echipat și cu diferite tipuri de curele, veste corective și stabilizatoare din neopren NEOFLEX~. Utilizarea centurilor garantează o poziție corectă și stabilă a șezutului.

Versiunea standard a scaunului cu rotile INOVYS:

 • șezut de tipul Contur,
 • spătar de tipul Contur,
 • tetieră reglabilă,
 • volum reglabil pentru tetieră,
 • unghiul de înclinare a spătarului este reglabil automat cu ajutorul telecomenzii,
 • unghiul de înclinare a șezutului este reglabil automat cu ajutorul telecomenzii,
 • unghiul reglabil al plăcilor suporturilor pentru picioare,
 • unghiul reglabil de înclinare al suportului pentru picioare,
 • înălțimea reglabilă a mânerelor de împingere,
 • protecție pentru genunchi,
 • adâncime reglabilă a șezutului,
 • lățime reglabilă a șezutului,
 • distanță reglabilă între suporturile pentru picioare,
 • cotiere reglabile în înălțime,
 • posibilitatea de modificare a înălțimii șezutului,
 • roți cu conectare rapidă.

 
Upholstery Color(s)
Frame Color(s)
 
*Options and features may differ according to your country. Subject to technical changes.
INOVYS II-E


1010 - 1050

990 - 1060

630

680

730

--

400

450

500

0 - +21°

460 - 530

460 - 520

550 - 585

220 - 320

400 - 570

10°

60

1520 - 1620

43,9 (24")

44,3 (16")

135


VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964