FREEDOM

Tricicletă de reabilitare pentru tineri și adulți.


Tricicletă de reabilitare pentru tineri și adulți. Cromatica și decorațiunile fac ca această tricicletă să fie unisex. Un dispozitiv excelent terapeutic și de reabilitare. Ideal pentru persoanele cu tulburări de echilibru și mișcare. Mișcarea stimulează menținerea în condiții bune a sistemului musculo-scheletic. Îmbunătățește circulația și respirația, fortificând în general corpul. Tricicletele sunt motivante în special pentru copii. Datorită acestora, copiii se integrează mai ușor într-un grup.

Nimic nu se compară cu a simți din nou gustul călătoriilor, ceea ce, pentru o persoană cu afecțiuni locomotorii, ar părea imposibil. Datorită tricicletei FREEDOM, acum vă puteți bucura din nou de excursiile în afara orașului. Varianta standard a tricicletei este echipată cu anvelope produse de compania SCHWALBE, cu o bandă reflectorizantă pe circumferința pneurilor, făcând astfel utilizatorul foarte vizibil. Cadrul cu suspendare joasă, chiar deasupra solului, facilitează urcarea și coborârea de pe tricicletă.

Gama variată de dotări opționale asigură o plimbare sigură și o stabilizare adecvată, fără a exista riscul căderii de pe tricicletă.

Varianta standard a tricicletei este dotată cu un sistem de roți fixe. Pentru a vă deplasa, trebuie să pedalați în continuu. Pentru unele persoane acest lucru este recomandat, pentru că forțează mișcarea continuă a picioarelor, reabilitarea fiind astfel intensificată. Dacă tricicleta trebuie dotată cu un altfel de sistem de acționare, de exemplu cu roți libere, acest lucru trebuie menționat la plasarea comenzii. 

Pentru a alege tricicleta potrivită pentru copilul tău, e nevoie să măsurați lungimea interioară a piciorului, de la sol la zona inghinală. Modelul FREEDOM este potrivit pentru persoanele cu o lungime a piciorului de 68cm-88cm.

Upholstery Color(s)
Frame Color(s)
 
*Options and features may differ according to your country. Subject to technical changes.
2217 (Freedom)


1600

986-1174
670
586-827
709-950
174
20" x 1.75
25,5
110

VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964