ALBATROS

Verticalizator


Albatros este un dispozitiv de verticalizare. Ridică pacientul într-o poziție verticală. Poziția verticală este poziția naturală a ființei umane, timp în care organele interne ale omului funcționează cel mai eficient. Dispozitivul este de asemenea utilizat pentru a transfera o persoană dintr-un scaun cu rotile sau pat la toaletă, într-o poziție verticală. Albatros este de ajutor personalului medical în situații de zi cu zi, luând presiunea de pe coloana vertebrală a utilizatorului în timpul transferului, reducând astfel riscul de leziuni musculo-scheletice. Datorită acestui tip de dispozitiv este posibilă efectuarea unor astfel de activități  de către un singur îngrijitor. Hamul special este folosit pentru ridicarea părții superioare a torsului, este conceput astfel încât să nu rănească pacienții sub brațe, în locul în care apare cea mai mare presiune și să garanteze confort maxim. După ce pacientul este poziționat în plan vertical, acesta poate fi utilizat pentru a stabiliza șoldurile, agățându-l de cârligele de pe mânerele de împingere. Albatros garantează poziționarea sigură, confortabilă și ergonomică a pacienților.

Sistem de control în două părți: controler și baterie. Acest lucru vă permite utilizarea unei baterii suplimentare și a unui încărcător extern. Un astfel de sistem crește siguranța funcționării continue a verticalizatorului, o caracteristică deosebit de importantă în ceea ce privește unitățile de tratament colectiv, cum ar fi spitale, locuințe de asistență socială, etc. O dată ce bateria este descărcată, nu este necesar să așteptați până la reîncărcarea acesteia, putând-o înlocui cu cealaltă. În acest timp, cea descărcată poate fi încărcată.

  • Platforma adecvată pentru picioare, echipată cu tălpi antiderapante și suport pentru genunchi, precum și cu o centură de protecție pentru coapse, stabilizează perfect picioarele. Dacă este necesară o stabilitate mai mare a picioarelor, se pot folosi suporturi speciale pentru picioare cu curele de stabilizare.
  • Patru puncte de sprijin: picioare, genunchi, șolduri, cutie toracică.
  • Întregul sistem de control și acționare este bazat pe tehnologia companiei LINAK.
  • Felul în care acest dispozitiv este proiectat permite plierea ușoară și rapidă pentru transport, fără utilizarea niciunui instrument.
  • Modele dotate cu roți de blocare.
  • Cadrul de rulare este mobil și permite reglarea lină a spațierii pentru o stabilitate maximă.
  • Ham tip vestă din poliester gri.
Upholstery Color(s)
Frame Color(s)
*Options and features may differ according to your country. Subject to technical changes.
ALBATROS II

.

1115

1380-1687

945

584

500

117

1160

24V

50,60

150


VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964