JAZZS50 Hem2

Scaun cu rotile destinat persoanelor care au trecut printr-un accident vascular cerebral sau suferă de paralizie unilaterală.


Scaun cu rotile din oțel JAZZS50  cu mecanism de antrenare pe o parte. Dedicat persoanelor care au trecut printr-un accident vascular cerebral în urma căruia au rămas cu o paralizie unilaterală. Mecanismul HEM2 vă permite să vă deplasați folosind o singură mână. De asemenea, frâna este proiectată astfel încât să permită blocarea roților cu o singură mână.

În foarte multe situații, după un astfel de accident vascular cerebral, se ajunge în timp la contracții ale încheieturii mâinii și cotului, fiind recomandat să folosiți o cotieră specială care să stabilizeze antebrațul membrului paralizat și care să vă permită, de asemenea, să-i schimbați poziția pe cotieră. Vă oferim cotiera B66S. Cotiera este realizată pe baza tehnologiei vid și vă permite să-i modelați forma în orice fel, astfel încât să fie fixată maxim pe antebraț pentru a-l stabiliza în mod optim. Cotiera permite fixarea unor curele suplimentare de stabilizare.

Mecanismul de acționare HEM2 însuși se află pe axele cu conectare rapidă, putând fi schimbat ușor și rapid de la stânga la dreapta și invers.

*Options and features may differ according to your country. Subject to technical changes.
JAZZS50 HEM2

.


VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964